×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Сряда, 30 Септември 2015 11:33

Започва новата учебна година в Център за музикално и естетическо възпитание в Царево

Оценете
(3 гласа)

За втора година в Община Царево се организира музикална школа за обучение по пиано, гайда, солфеж, поп и класическо пеене.

Целта на школата е да развие таланта на деца и възрастни, желаещи да се развиват на музикалното поприще. Да обогати музикалната култура, както и да даде по-професионални познания и възможности.

Ако обичате музиката и мечтаете да пеете и свирите като любимите си изпълнители, уроците в „Център за музикално и естетическо възпитание” ще ви помогнат да усвоите музикална подготовка.

Педагозите ще ви насърчават и подкрепят в търсенето на вашия индивидуален стил чрез собствена интерпретация, импровизация и ярко сценично присъствие.

Екипът на центъра за музикално и естетическо възпитание с музикална школа се състои от професионални музиканти и музикални педагози с дългогодишен опит в работата с деца и активна кариера. Школата дава възможност за обучение по пиано, гайда, солфеж, поп и класическо пеене - всички компоненти необходими за изграждането на един изпълнител.

Уроците ще се провеждат в сградата на бившето ОДК – ул.Хан Аспарух. Осигурени са всички необходими музикални инструменти за репетиции.

Всички желаещи, без ограничение във възрастта, могат да се запишат за обучение вокална група при Биляна Никова на тел: 0884 574209 и пиано при Красимира Костова на тел: 0894 780721. Първите уроци ще стартират от октомври месец 2015г. От ноември стартират и обученията по гайда при Филип Филипов, тел: 0884 770977.

Прочетена 5374 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево