×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Сряда, 02 Септември 2015 10:24

II-ри открит турнир по подводен риболов за купа „Василико” - 2015г. ще се състои в Царево

Оценете
(2 гласа)

За втора поредна година община Царево и Българската федерация по подводни спортове организира откриттурнир по подводен риболов „Василико” – 2015г. Турнирът ще се проведе на 5 септември 2015 г. като отборен турнир по двойки. Първенствотое и част от програмата на най-големият Рибен фестивал в Царево на 5 септември, като отбора на БФПС ще се включи в състезанието по приготвяне на най-вкусна рибена чорба.

Времетраенето на надпреварата ще бъде в рамките на 5 часа. Проявата ще бъде в акваторията около гр. Царево между с.Лозенец и залива на с.Варвара, с изходна база пристанището на гр. Царевоот10:30 ч..

Откритият турнир по подводен риболов с международно участие се организира от Българската Федерация по Подводни Спортове и община Царево, въз основата на правилниците на Световната конфедерация по подводна дейност. Турнирът е отворен за всички бивши и настоящи състезатели по подводен риболов, представени от клубове на БФПС по установения ред и уредили личното си членство в нея. Той е отборен, по двойки. Международните клубни отбори се приемат според правилника на CMAS. Допускат се само състезатели навършили 18 години.

Прочетена 3147 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево