×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Понеделник, 13 Юли 2015 13:20

Детска анимация на открито за лятото в Царево

Оценете
(1 глас)

Община Царево съвместно с Туристически информационен център Царево организира безплатна детска анимация на открито за своите най-малки гости.

Детската анимация е предназначена за деца придружаващи родителите си, почиващи в най-южната морска община,тъй като не е тайна, че "едно щастливо дете означава двама щастливи родители". Децата са в много случаи важен фактор при избора на една следваща почивка. Ето защо, ние предлагаме на най-малките гости едно незабравимо, изпълнено с весели емоции синьо лято. Програмата включва различни занимания за деца, разделени в две възрастови групи: Mini Club - грижа за малки деца от 3 до 6 години и Maxi Club - грижа за децаот 7 до 12 години. Тя уплътнява времето на децата като им предлага различни забавни игри. Детската анимация е предимство за всеки родител, защото по време на почивката си той знае, че детето му няма да скучае, също така ще е на сигурно и защитено място, докато той прекарва своето свободно време според предпочитанията си. Програма включва различни игри като: състезание с чували, битка с теглене на въже, надбягване с вода, игра с щипки, различни игри с топка, игра на рибки и рибари, рисуване, надбягване с вода, вечери на таланта, изпълнени с много незабравими изживявания.

Заповядайте в Морска градина Царево, за да се забавляват вашите деца, в една нова и съвременна детска площадка за игра на открито. И всичко това безплатно – всеки ден от 9:00 до 12:00 ч. и от 17:00 до 20:30ч.!

Прочетена 3281 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево