×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Вторник, 07 Юли 2015 16:29

Кметът на Царево на работно посещение в Европейския парламент в Страсбург

Оценете
(2 гласа)

Кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев е на посещение в Европейския парламент в Страсбург. Организатор на посещението е фондация Конрад Аденауер в сътрудничество със заместник-председателя на Европейския парламент и евродепутат от  Баден-Вюртемберг Райнер Вийланд и българския евродепутат от ГЕРБ Ева Паунова. 

Програмата на кмета предвижда работно посещение във федералната провинция Баден-Вюртемберг, Германия. Там той ще проведе работни срещи с отговорни лица на местно ниво. Сред тях са кметът на град Баден-Баден Маргрет Мерген, ръководителят на ресор "Стратегия и международни отношения" в "Икономическо подпомагане на регион Щутгарт" Щефани Флайшман, както и говорителят по икономическата политика на парламентарната група на ХДС в Ландтага на Баден-Вюртемберг д-р Райхарт Льофлер. Предстои и работна среща и с евродепутатите Вийланд и Паунова.

В срещите кметът Лапчев ще има възможността да се запознае с това как местните кредитни институции могат да подпомагат преди всичко местното средно съсловие, както и каква е политиката за регионално икономическо развитие в една федерална държава. Ще има възможността да се проведат и индивидуални срещи, на които да се обсъдят по-конкретни проблеми за общината и региона.

Прочетена 3271 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево