×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Четвъртък, 02 Юли 2015 13:38

Кметът Лапчев награди участниците в конкурса „Красив и уютен двор”

Оценете
(0 гласа)

Кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев връчи наградите на победителите в конкурса “Красив и уютен двор”- Царево 2015г. Община Царево организира инициативата за трета поредна година. Идеята е да се стимулира желанието в повече хора за поддържане и разкрасяване на собствените им домове и имоти, като същевременно градът и държавата ни ще изглеждат по-уютни и по-привлекателни.

Участниците изпратиха снимки на поддържана от тях цветна градина или дворно пространство, намиращи се на територията на Община Царево. След назначена комисия, която разгледа и оцени дворните пространства, бяха избрани и наградени трима участника.

На първо място се класира сем.Тодорови от Царево, които получиха като награда градинско барбекю. Второто място спечели Теодора Атанасова от с.Лозенец с награда електрическа косачка. Третото място отиде при Трунка Маврова от с.Бродилово, която получи набор инструменти за градината. Кметът Лапчев поздрави победителите в конкурса и им пожела все така с любов, вкус и усет да поддържат имотите си.

За първа година местни фирми се включиха в конкурса като спонсори. Най-атрактивните градини и дворни пространства бяха наградени с поощрителни награди, осигурени от фирмите. Наградата на фирма „КИО – Иван Узунов” – декоративен смърч, бе присъдена на сем.Тодорови от Царево. „Градина Царево” ЕООД даде своята награда – магнолия на Златка Панайотова от Царево. Търговски комплекс „Чичо Том” зарадва Руска Гюлева от Царево с декоративна градинска арка, а фирма „Злативан” ООД дари градинска пръскачка на Димитър Гюлев от Царево.

Прочетена 3560 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево