×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 911
Четвъртък, 25 Юни 2015 10:52

„Изпързаляй лятото“ - най-свежият морски фестивал идва в гр.Царево от 17 до 19 юли!

Оценете
(2 гласа)

Уникални забавления очакват гостите на Царево това лято! "Изпързаляй лятото" е единственото по рода си събитие на открито, което предлага в продължение на три дни - от 17 до 19 юли, многобройни водни атракциони.

Най-забавното морско приключение идва в Царево с най-дългата водна пързалка в страната. Единственият по рода си фестивал „Изпързаляй лятото“ ще предложи многобройни атракциони и DJ партитав рамките на три дни.

Най-дългата пързалка ще бъде осветена и ще се разпростира по улиците на Царево, над пристанище „Мичурин”, а в непосредствена близост до нея ще бъде разположен и водният батут. Ще бъде изградена рамка за скок с колела в морето. Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдават демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.

Ела и ти! Пусни се по най-дългата водна пързалка на Балканите, която ще преобрази улиците на Царево и ще донесе изключителни емоции на малки и големи. Очакват те още:

Ø  Big BLOB

Ø  Вело рампа в морето

Ø  Сърф училище и демонстрации

Ø  Водни атракциони

Ø  Най-добрите нощни партита под открито небе с невероятните диджеи на Hacienda beach club - DJ Mr. K и DJ DIMO BG

„Това е е единственият по рода си фестивал в България. Организира се за първи път, но амбициите на общината са да го превърнем в традиция. За първи път в България ще превърнем една улица в пързалка. Целият залив ще се превърне в импровизиран аквапарк, но не затворен с билетче, а свободен за всички. Ще има забавления както за най-малките, така и за големите. Две денонощия ще бъде непрекъснат купон”, заяви кметът на Община Царево инж.Георги Лапчев.

За вашето добро настроение през целия ден ще се погрижат нашите водещи Део и Играта. И не забравяйте, всичко това безплатно, само на 17,18,19 юли пристанище Мичурин, гр. Царево !

За повече информация, посетете фейсбук страница: #ИзпързаляйЛятото

Прочетена 3834 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево