×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Понеделник, 07 Март 2016 13:56

„Опасно за живота“ на сцената на НЧ „ Георги Кондолов- 1914“ гр.Царево

Оценете
(2 гласа)

Гледа ли ви се комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои, които с шегобийска страст да поставят на публиката уловки и капани, а защо не и да ви накарат да се замислите за живота? Ако да, то тогава имаме страхотно предложение за вас - "Опасно за живота". В комедийния екшън се преплитат няколко теми - финанси, подставени лица, измамни схеми  и какво ли още не, за да може в последствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация.

Спектакълът е нещо повече от развлекателна комедия, с която да си отпочинете от напрегнатото ежедневие и да направите една вечер далеч по-забавна и приятна. Той съчетава напрежението от пораждания интерес с комичния момент и възможността за весел смях. Получаната експлозивна смес винаги е високооктанова.

Те се нуждаеха от герой, а извикаха злодей.

Режи Дефорж е известен милионер, който обаче попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подговя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства предварително. Затова наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

 Актьори: Асен Лозанов, Стефан Иванов

Гостуващи актьори: Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова

Екип

Постановка: Асен Блатечки

Сценография: Антония Попова

Дата на представлението: 24 март 2016г. , начало 18:30 часа

Билети от 14 март 2016г. на касата в НЧ „ Георги Кондолов- 1914“ гр. Царево

Прочетена 3041 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево